Gvakamole
Kā pagatavot gardu gvakamoli, lai gribētu tajā iekosties pirms paspēj nofotografēt? Lūk, recepte!
Tev vajadzēs:
- 2 nogatavināti avokado;
- mazs sīpols, smalki sakapāts;
- 1 ēdamkarote citrona sulas;
- 1 - 2 tējkarote MadamPuzo mērces "Ugunīgā Čikitta" vai "Pikantā Čikitta";
- 1/2 tējkarote sāls;
- 1 tomāts, sagriezts nelielos kubikos;
- neliela pētersīļu vai kinzas buntīte, smalki sakapāta.
Pagatavošana:
Traukā ar dakšu saspaida avokado. Pievieno pārējās sastāvdaļas. Visu kārtīgi samaisa.
Gvakamole ir gatava! Liec galdā ar uzkodām vai uz maizītēm. Ja plāno pasniegt vēlāk, apsedz ar pārtikas plēvi un uzglabā ledusskapī.