Skip to main content
Black Food festivāls Tallinā
Svinēt un garšot dzīvi melnās krāsās!
Saldā "brunete" ar kakao un cepumiem
Svētku garša no bērnības!
Roberta spēka salāti
Kraukšķīgi un veselīgi salāti ar gurķi, brokoļiem un burkāniem. Bērniem garšo, mammai prieks!
Plānās pankūkas ar sviestu
Mīklu iemaisi jau vakarā, lai brokastīs mielotos ar gardām plānām pankūkām!
Latgaliešu kļockas
Sulīgas, rāmi saldas un, jā, arī taukas - tādas ir kļockas, latgaliešu godu ēdiens.
Aiz katra produkta ir tā autors. Tallinn FoodFair 2019
Aiz katra produkta ir cilvēks, tā autors – tieši šāda atziņa man ir pēc šīgada pārtikas un dzērienu nozares izstādes Igaunijā Tallinn FoodFair 2019. Savā uzrunā iepazīt ražotājus tiešajā komunikācijā aicinājis arī ilggadējs izstādes rīkotājs Tīts Sarvs (Tiit Sarv). 
Black Food festivāls un vēl mazliet no Londonas 12 stundās
Tā bija lieliska avantūra! Vienu, jā, ne vairāk un ne mazāk, bet tikai vienu dienu pavadīt Londonā!
Pikantas tīģergarneles
Pikantas, sulīgas, bet ar čurkstošu un kraukšķīgu čaulu. Tik gardas, ka mēli var norīt un apstāties tiešām grūti, jo gribas vēl un vēl
Svaigā šokolādes un dzērveņu „siera” kūka
Svaiga un viegli rūgtena šokolādes kūka, ko paspilgtina Latvijas rudens ogas dzērvenes sīvums un skābenums. Plānās šķēlēs griezta un pasniegta ar rudens ogām vai ogu mērci, kūka būs ideāls noslēgums svētku maltītei vai deserts kafijas galdam. Kūka pārsteidz ar savu vienkāršību, tai pat laikā izceļoties ar izteikto rūgteno kakao un saldi skābeno dzērveņu garšu. Pasniedzot to apmēram 30 minūtes pēc izņemšanas no saldētavas, tā viegli kūst uz mēles.